Om os

Virksomheden blev grundlagt i 1949 af malermester Bent Marxen som bygningsmalervirksomhed, men meget har ændret sig siden. Bl.a. etablerede Bent Marxen i 1968 en afdeling for industriel overfladebehandling, BM Lakering, som blev en af Danmarks første virksomheder på dette område.

I 1985 havde Bent Marxen nået pensionsalderen og indledte et generationsskifte med produktionschef Bent Lærche. Virksomheden blev omdannet til aktieselskab under navnet BM Lakering Nr. Aaby A/S.

Bent Lærche videreførte virksomheden med succes og besluttede i 1989 at tilføje virksomheden et ekstra ben. Han investerede i virksomhedens første CNC styrede overfræser.

Investeringen viste sig at være en god ide og bevirkede, at virksomheden kom i kraftig vækst. For at synliggøre spændvidden af virksomheden kompetencer besluttede Bent Lærche i 1999 at ændre virksomhedens navn til BM industri A/S.

I starten af 2011 overdrog Bent Lærche i et nyt generationsskifte aktiviteterne til direktør Peter Thingholm, som allerede drev virksomheden Lervad A/S i Askov ved Vejen. I sommeren 2011 blev aktiviteterne samlet under ét tag i Nørre Aaby.

Virksomheden råder i dag over betydelige kompetencer inden for træbearbejdning og overfladebehandling. Kunder med behov for indkøb af færdige totalløsninger eller OEM produkter drager ligeledes fordel af en veludbygget montageafdeling.